2.11.2015 - 6.11.2015
Dni
|
Posiłek 2
|
---|---|
Poniedziałek 2.11.2015 |
ŚNIADANIE
Chleb przenno-żytni, chleb żytni, masło, szynka drobiowa, pomidor, kiełki soi herbata malinowa II ŚNIADANIE Mleko. OBIAD Zupa jarzynowa z ziemniakami na wywarze jarzyn i mięsa. Bułki na parze z sosem jogurtowo- malinowym, melon, kompot. PODWIECZOREK chleb słonecznikowy, masło , pasta z tuńczyka z ogórkiem kiszonym, papryką czerwoną, herbata z owoców leśnych |
Wtorek 3.11.2015 |
ŚNIADANIE
Bułka razowa, chleb żytni , masło , pasta jajeczna ze szczypiorkiem, papryka żółta, kawa zbożowa, herbata truskawkowa II ŚNIADANIE Sok jabłkowy, słonecznik OBIAD Zupa ogórkowa z makaronem pełnoziarnistym, śmietaną na wywarze jarzyn i mięsa Schab duszony, ziemniaki, surówka zkapusty lodowej, pomidora, kukurydzy, winogron, kompot PODWIECZOREK Budyń waniliowy z płatkami migdałowymi, wafle ryżowe, herbata cytrynowa |
Środa 4.11.2015 | ŚNIADANIE Chleb pszenno-żytni, chleb graham, masło, szynka naturalna, ogórek zielony, rzodkiewka, herbata wiśniowa II ŚNIADANIE Mus jabłkowo- bananowy, pestki dyni OBIAD Zupa szpinakowa z ziemniakami i jajkiem, śmietaną na wywarze jarzyn i mięsa. Gulasz drobiowy, kasza gryczana, surówka z marchewki i ogórka kiszonego, banan, kompot. PODWIECZOREK Wek, chleb razowy, masło, serek waniliowy, mleko, herbata poziomkowa |
Czwartek 5.11.2015 |
ŚNIADANIE
Rogal maślany, chleb słonecznikowy, masło, dżem brzoskwiniowy, mleko z płatkami kukurydzianymi, herbata z czarnej porzeczki II ŚNIADANIE Gruszka, woda mineralna OBIAD Zupa brokułowa z ziemniakami, śmietaną na wywarze jarzyn i mięsa. Spagetti z sosem słodko-kwaśnym (mięso z indyka, makaron, ananas, pomidory, przyprawy), kompot. PODWIECZOREK Chleb pszenno-żytni, chleb żytni, masło, szynka wieprzowa, sałata zielona, pomidorki koktajlowe, herbata z dzikiej róży |
Piątek 6.11.2015 | ŚNIADANIE Chleb pszenno-żytni, chleb graham, masło , kiełbaski wieprzowe 93% mięsa , rzodkiewka, herbata żurawinowa II ŚNIADANIE Sok brzoskwiniowy OBIAD Krem z soczewicy z groszkiem ptysiowym, śmietaną na wywarze jarzyn i mięsa. Filet rybny w ziołach , ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej, marchewki i jabłka, kompot PODWIECZOREK Maślanka z owocami (banan, kiwi), ciastka pełnoziarniste, mieszanka studencka, herbata miętowa |
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz